Ανακοινώσεις
Προεπιλογή φοιτητών για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Μακρυκώστα
08/07/2024
Το Ίδρυμα Οικογένειας Μακρυκώστα, ενέκρινε την προεπιλογή εννέα (9) φοιτητών που μπορούν να λάβουν την οικονομική ενίσχυση του ακαδημαϊκού έτους 2023-24. Είναι η έβδομη χρονιά που χορηγούνται βοηθήματα αλλά για πρώτη φορά εφαρμόζεται η συγκεκριμένη διαδικασία που προβλέπει μία πρώτη φάση που ελέγχονται τα τυπικά προσόντα και μία δεύτερη στην οποία οι φοιτητές θα έχουν ενεργή παρουσία στο χωριό. Επίσης το συνολικό ποσό που αναμένεται να χορηγηθεί είναι ιδιαίτερα μεγάλο αφού φτάνει τις 13.500€. Ο στόχος του προγράμματος παραμένει ο ίδιος, να συνδεθούν περισσότερο οι φοιτητές με τα κοινά, τον Σύλλογο και εν γένει με το χωριό.

Οι εννέα φοιτητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου και τηρούν τα κριτήρια της επιλεξιμότητας είναι:

α/α Όνομα Πανεπιστήμιο Σχολή
1 Δάφνης Νικόλαος ΕΚΠΑ Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού
2 Κρίτσας Γιώργος ΠΑΔΑ Εργοθεραπείας
3 Μπακαρέζου Χρυσούλα ΕΚΠΑ Θεατρικών Σπουδών
4 Παγώνη Κατερίνα ΠΑΔΑ Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία
5 Παπαγεωργίου Δημήτριος ΟΠΑ Οικονομικής Επιστήμης
6 Προύντζου Κωνσταντίνα ΠΠ Πολιτικών Μηχανικών
7 Σκούρα Γ. Αφροδίτη ΕΜΠ ΗΜ και Μηχανικών Υπολογιστών
8 Σκούρα Α. Ελένη ΕΚΠΑ Ψυχολογίας
9 Σκούρας Γ. Ηλίας ΕΜΠ Μηχανολόγων Μηχανικών

Ο κ. Ντίνος Μακρυκώστας ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την ανταπόκριση που είχε η πρόσκληση, αποφάσισε να διατηρήσει την οικονομική ενίσχυση που δίνεται κάθε χρόνο στο ύψος των 1.500€ και για τους 9 φοιτητές, οι οποίοι καλούνται τώρα να βρίσκονται από τις 11 έως και τις 16 Αυγούστου 2024 στο Κροκύλειο και μαζί με τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους να βοηθήσουν σε δράσεις που θα αφορούν τα κοινά και τον Σύλλογο. Επειδή κ. Μακρυκώστας ζήτησε την πλήρη και αυστηρή τήρηση του παραπάνω όρου χωρίς εξαιρέσεις, καλούμε τους 9 φοιτητές να έχουν δώσει το παρών στο Σύλλογο το αργότερο μέχρι το απόγευμα της 11ης Αυγούστου και ώρα 18:00 στην πλατεία ώστε να γίνει εκεί ένας προγραμματισμός και καταμερισμός εργασιών. Οι φοιτητές που θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση (ελπίζουμε να είναι όλοι) θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση του Συλλόγου στις 16 Αυγούστου και θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα.

Ο Σύλλογος Κροκυλιωτών ο Μακρυγιάννης ευχαριστεί για μία ακόμη χρονιά τον κ. Ντίνο Μακρυκώστα και το Macricostas Family Foundation Inc για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν προς τους Κροκυλιώτες και στα μέλη του Συλλόγου μας. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που αιτήθηκαν το βοήθημα, καλή πρόοδο και να έχουν επιτυχίες στη ζωή τους.