Ανακοινώσεις,Κοινωνικά
Οι επιλεχθέντες φοιτητές της οικονομικής ενίσχυσης του Ιδρύματος Μακρυκώστα
09/08/2022
Από το Ίδρυμα Οικογένειας Μακρυκώστα, ενημερωθήκαμε ότι οι τρεις (3) επιλεχθέντες φοιτητές για την οικονομική ενίσχυση του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 είναι τρία η Καίσαρη Ιωάννα, η Σκούρα Ελένη και η Βελλή Αγγελική.  Στη σχετική πρόσκληση στην οποία ζητήθηκε από τους υποψηφίους να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να συντάξουν μία έκθεση σχετική με το Κροκύλειο ανταποκρίθηκαν μόλις 5 φοιτητές, πολύ λιγότεροι από άλλες χρονιές, γεγονός που δημιούργησε προβληματισμό.

Αποφασίστηκε τελικά να χορηγηθούν και οι 3 υποτροφίες με την θερμή παράκληση τόσο στους υποψηφίους όσο και στις οικογένειές τους να υποστηρίξουν ενεργά το Σύλλογο με όποιον τρόπο μπορούν π.χ. με φυσική παρουσία σε εκδηλώσεις, συμμετέχοντας σε κοινωνικά δίκτυα, οικονομικά κλπ. Ο Σύλλογος θα επικοινωνήσει με τους επιτυχόντες, οι όμορφες εκθέσεις που σύνταξαν για το χωριό μας θα δημοσιοποιηθούν και η καταβολή των βοηθημάτων αναμένεται να γίνει εντός του Αυγούστου. Πρόθεση του κ. Ντίνου Μακρυκώστα αλλά και του Συλλόγου είναι η οικονομική αυτή ενίσχυση προς τους φοιτητές, να συνδεθεί στο εξής άμεσα με την συμμετοχή των φοιτητών και των οικογενειών τους στα κοινά, προκειμένου να ενισχυθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για το χωριό και να ενδυναμωθούν οι δεσμοί του με αυτό.

Το Ίδρυμα μαζί με τις 3 φετινές χορηγίες, έχει προβεί έως τώρα σε 13 συνολικά ενισχύσεις φοιτητών. Ο Σύλλογος Κροκυλιωτών ο Μακρυγιάννης ευχαριστεί θερμά για μία ακόμη φορά τον κ. Ντίνο Μακρυκώστα και το Macricostas Family Foundation Inc για την μεγάλη κοινωνική του προσφορά στους Κροκυλιώτες και στα μέλη του. Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που αιτήθηκαν το βοήθημα και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.